מנות עיקריות – דגים, כבד עוף, עוף בשזיפים, פילה עגל, גולאש , קציצות בקר ברוטב, סופריטו עגל, עופיון בצימוקים ויין ,לזניה, ירקות ממולאים, תבשילי קדרה, קוסקוס, עוף, ירקות ועוד.
תוספות – מרקים חמים וקרים, טרין ,אורז, ריזוטו, פירה, רביולי, קינואה, חיטה, פולנטה , מג'דרה, אפונה, אספרגוס, פשטידות, ירקות מאודים, פריטטה, אומלט, פתיתים, פסטות, ניוקי, נודלס , לביבות, תבשיל ירקות, בורגול, דים סם ועוד.
מתוקים וקינוחים – קרם פטיסייר, נוטלה , ממרח שוקולד, ריבות, מרציפן, מלבי, זביון, סחלב, קראמבל תפוחים, חמאת בוטנים, פודינג שוקולד, פודינג אורז, מחית פיסטוק, רוטב וניל, אבקת נוגט, אבקת סוכר, סוכר וניל, קולי פירות, קרם בורלה , מוסים, מחית תפוחים, גלידות, סורבה, יוגורט, פלאן, פנקוטה , טראפלס, קרפים, פנקייק ועוד.
